Regentenkamer Leiden
Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Persoonlijke aandacht

Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Voel u een echte Regent

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Persoonlijke aandacht

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Betaalbaar maatwerk

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in één van onze hotels.
Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 1-10 van 81.
04-01-2016 13:22
Herman Finkers | .
Beste Lorenzo,

Mag ik je nogmaals hartelijk danken voor het geweldige diner op Oud Jaars avond! Het was top!
Prachtige ambiance, leuk dat je er iets over verteld hebt. Het diner was heerlijk. De sfeer in de ploeg was al goed, maar dit etentje Maakte het helemaal af. Dank je wel!

En voor het komende jaar mag ik je graag alle goeds en goede zaken wensen.

Hartelijke groeten, ook namens Herman!

Angelique
04-11-2015 10:18
Krispijn-De Baan | Leiden
Beste Lorenzo,

Het is alweer ruim 3 weken geleden (10 oktober), dat we ons 40 jarig huwelijksfeest vierden in de Regentenkamer. We kijken er met heel veel plezier op terug en al onze gasten hebben ons laten weten dat ze het ook een heel mooie dag hadden gevonden in een prachtige omgeving. De uitleg over de geschiedenis van het Hof en de Regentenkamer is door iedereen erg gewaardeerd. Het voegde veel toe. Zeker ook de manier waarop je e.e.a. onder de aandacht bracht hebben we erg op prijs gesteld. De catering was prima en alles verliep soepel en in alle rust, precies zoals we het ons hadden voorgesteld. De mooi gedekte tafels gaven ieder een zeer feestelijk gevoel. Het fantastisch mooie weer maakte alles compleet. Nogmaals : onze zeer hartelijke dank.

Hartelijke groet, Theo en Astrid Krispijn
02-11-2015 20:58
D66 | Leiden / Den Haag
Beste Lorenzo,

Dank voor het goede verloop van de avond. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord en het werd ook zeer gewaardeerd dat jij een introductie hebt gegeven over de ruimte zelf. Veel dank Kevin.
20-10-2015 10:29
Gemeente Leiden | Leiden
Beste Lorenzo,

We hebben een super avond gehad! Veel dank daarvoor. Met vriendelijke groet. D. Guldemond
25-06-2015 13:47
Anne | Katwijk
Thanks for the fantastic evening you organised for our group. The food was really lovely and the service even better. Next to this the ambiance and location were stunning. We will certainly come back.
11-05-2015 19:38
Dominique Reumerman | Voorschoten
Lieve Lorenzo,
Hierbij wil ik jou, ook namens de bruid to be, hartelijk bedanken voor de heerlijke avond die jij ons hebt bezorgd! Het was een vrijgezellenavond die zij zeker niet zal vergeten! Prachtige ambiance en een hele fijne gastheer. Hartelijk dank daarvoor!
14-03-2015 19:20
Mw. M. Lodewijk |
Beste Lorenzo, Het is alweer een week geleden, maar ik wil je hierbij hartelijk bedanken voor de superavond die je Guy - en al zijn tafelheren - hebt bezorgd. We krijgen nog steeds hele enthousiaste reacties/bedankjes binnen van genodigden die de ruimte, de verzorging, het eten - kortom alles - helemaal geweldig vonden.
13-03-2015 00:57
Mw. C. Hoek |
Beste Lorenzo, Hartelijk dank voor de geweldige avond die wij gisteren bij jullie hadden. Ik had al veel over de Regentenkamer gelezen in de krant, en ik vond het een feestje om een avond in die omgeving te mogen doorbrengen. Je geweldige presentatie maakte het helemaal af. Een inhoudelijk leuk en leerzaam verhaal, en het werd nog boeiender omdat jij een presentator bent die niet stokstijf blijft staan, maar je hele lichaam laat mee-presenteren. Ik zal er nog lang aan terugdenken. Met vriendelijke groet, Coco
13-01-2015 21:38
Gerhard Kamphuis |
Afgelopen zaterdag 10 januari 2015 hebben wij de 70e verjaardag van onze vader mogen vieren in deze prachtige regentenkamer. Naast de prachtige inrichting en de fantastische sfeer in deze 'kamer', werden wij hartelijk ontvangen en de hele middag heerlijk in de watten gelegd door Lorenzo en zijn team van twee prachtige dames. Een absolute aanrader voor uw feest, meeting of andere bijeenkomst.
29-09-2014 19:31
Mary v Polanen |
Beste Lorenzo, Heel veel dank, voor het bezorgen van een geweldige middag. Eerst een fantastisch wandeling door de stad waar jij zelf mij als rasechte Leidenaar nog wat nieuws wist te vertellen. En wat heb jij mijn collega's op het verkeerde been gezet. Heerlijk! En wat zagen de tafel er mooi uit, wij werden echt als gast ontvangen, het eten zag er zo mooi uit en smaakte verrukkelijk. En fijn dat er ook aan bepaalde wensen voldaan kon worden. Nogmaals hartelijke dank voor jou ontvangst als onze gastheer en als gids in de stad. Ik zal dit zeker aanraden bij familie en vrienden. Dank je. grt, Mary